The Holland Boat – GP Monaco 2023

Na 3 jaar afwezigheid is The Holland Boat terug, en hoe! Ga mee op een compleet verzorgde 4 daagse trip naar de Grand Prix van Monaco van 26 tot en met 29 mei. Uitvalsbasis is het luxe cruiseschip Le Lyrial dat voor deze gelegenheid wordt omgedoopt tot The Holland Boat, waar we overnachten, feesten, relaxen en het je aan niks ontbreekt. Natuurlijk sta je vooraan om de F1 van Monaco te volgen.

Met 2 restaurants, een theater, een spa, een pooldeck en de vele luxe suites is er geen betere plek om te verblijven tijdens de Grand Prix van Monaco dan op cruiseboot Le Lyrial. Dit schip is exclusief afgehuurd voor dit weekend. De 6 verschillende verdiepingen en 122 luxe suites op dit ruim 142 meter lange superjacht bieden genoeg ruimte voor de geplande activiteiten én om tussendoor te relaxen.

Dit jaar volgen we de Grand Prix van Monaco vanuit Villa Casamia – The Monaco Dance Academy. Villa Casamia biedt uitzicht op Boulevard Albert 1er, het zwembad van Monaco en de ervoor liggende bochten op het circuit: Saint Devote en Tabac Corner. Tijdens het Grand Prix weekend beschikken we over een gehele verdieping, een terras van 200m2 en een groot balkon waar ook schermen staan om de race nóg beter te kunnen volgen. Uiteraard zal het je voor, tijdens en na de race aan niks ontbreken op het gebied van eten, drinken en amusement.

Tickets voor een weekend The Holland Boat en Villa Casamia in Monaco inclusief vervoer zijn via www.thehollandboat.com te verkrijgen.

#TheHollandBoat #THB #TheHollandBoat2023 #GrandPrixvanMonaco#GrandPrix #Monaco #Formule1 #F1 #VillaCasamia

Pooldeck op cruiseschip Le LyrialPooldeck op cruiseschip Le Lyrial