Ali B sluit samenwerking met vegan-collectief Livekindly en wordt ‘Ali V’

Ali B sluit samenwerking met vegan-collectief Livekindly en wordt ‘Ali V’

Deux Agency trapt samenwerking Livekindly Collective af met concept rondom Ali V.

Ali V Diner

(vlnr) Kees Kruythoff (CEO LIVEKINDLY Collective), Anke Meulendijks (Eigenaar DEUX Agency), Wouter van Rijn (Creatief Strateeg DEUX Agency), Ali B, Mick van Ettinger (CMO LIVEKINDLY Collective)

Livekindly Collective kiest voor Deux Agency als één van de bureaus in Nederland die onderdeel vormen van een team aan bureaus waarmee de multinational gaat werken. Livekindly Collective noemt zichzelf een collectief van plantaardige merken. Het bedrijf wil dat plantaardig eten een volwaardig onderdeel van het eetpatroon wordt.

Livekindly werd opgericht door oud-unilever topman Kees Kruythoff. Het zet zich actief in om de productie van plantaardige producten op te schalen en het aanbod van hoogwaardige alternatieven voor dierlijke producten in supermarkten wereldwijd uit te breiden. The Fry Family Food Co, Likemeat en Oumph werden inmiddels aan het portfolio toegevoegd. LikeMeat is in Nederland onder meer te koop bij de Jumbo.

Ali V wordt een de gezichten van het bedrijf. Deux Agency ontwikkelde samen met de artiest en ondernemer een alter ego: van Ali B naar Ali V. De komende twee jaar zullen er een groot aantal activaties met Ali V plaatsvinden. Ali V wil mensen inspireren en stimuleren vlees voor een plantaardig alternatief te vervangen. Dat doet hij zelf ook regelmatig.