Nieuwe collectie POM Amsterdam – by Katja Fall/Winter 20/21

 

CELEBRATE LIFE

Katja Schuurmans onvergetelijke feestelijke herinneringen zijn krachtig samengevat in prints geïnspireerd op festivals zoals AfrikaBurn, het knetterende nieuwjaarsvuurwerk en het Cubaanse leefritme vol muziek en dans. Een energieke en levendige POM by Katja collectie in aardse tinten met frisse accenten.

NATURAL FIT

Katja’s positieve energie – haar natuurlijke kracht om een ruimte te vullen met gezelligheid en liefde – is de bron van deze collectie. Haar onvergetelijke feestelijke herinneringen zijn krachtig samengevat in prints geïnspireerd op festivals zoals AfrikaBurn, het knetterende nieuwjaarsvuurwerk en het Cubaanse leefritme vol muziek en dans. Een energieke en levendige POM by Katja collectie in aardse tinten met frisse accenten. Sinds 2019 werken POM en Katja Schuurman samen. Een natural fit die zich uit in feminine, kleurrijke en veelzijdige stijl. Vol met energie en ideeën is de Fall/Winter 20/12 collectie tot stand gekomen en komt in de eerste week van september uit.   #pomamsterdam#pombykatja#colourfulstateofmind